Categorii de produse


Piatra Naturala Timisoara si Arad

Suntem localizati la Remetea Mare, in judetul Timis, la cca 10 km la iesire din Timisoara (chiar in prima curba pe dreapta de la intrarea in Remetea Mare). 

Pentru harta, email, telefon si detalii, va rugam sa accesati rubrica CONTACT.

Aici avem un depozit impresionant, dar si in Sohodol  Judetul Alba si Arad-Calea Timisorii 145 (Lukoil  Aradu-nou)  0740094329.

 

Firma noastra exploateaza din anul 2004 piatra si marmura in Muntii Apuseni  Comuna Sohodol  fiind producator de praf de marmura si mozaic  alb si rosu, piatra decorativa  alb, rosu si galbui, piatra rotunjita si colturoasa, stancarie si pietris decorativ alb, rosu si gri.

 

Pe langa produsele noastre, comercializam alte produse pe care le achzitionam direct de la alte cariere din tara (piatra feliata si piatra de munte) dar si din import  Grecia (piatra mediteraneana).

 

GARD DE PIATRA

Marfa se gaseste pe STOC in depozite!

Fata de preturile de lista la CANTITATI MARI se fac REDUCERI substantiale!

PIATRA NATURALA ONLINE REGULATA SI NEREGULATA

Va rugam sa alegeti din partea stanga, categoriile de produse care va intereseaza, si de asemenea va rugam sa reveniti, pentru noutati si promotii.

 

Piatra naturala regulata, are urmatoarele subcategorii:

 

Piatra naturala neregulata, are urmatoarele subcategorii:

 

PIATRA MEDITERANEANA  GRECIA

PIATRA ROTUNJITA

PIETRIS DECORATIV

STANCARIE

PRAF DE MARMURA

MOZAIC

MOZAIC VENETIAN

MEDALIOANE MARMURA

DECORATIUNI GRADINA

GARD DE PIATRA

În lumea cazinourilor online, bonusurile fără depunere sunt ca niște bijuterii ascunse, oferind jucătorilor posibilitatea de a juca și de a câștiga fără a fi nevoiți să depună bani proprii. Smartbonus.at pune în lumină aceste pietre prețioase cu secțiunea sa specializată pentru bonusurile de cazinou fără depunere. Platforma servește ca o punte, conectând jucătorii cu cele mai atractive bonusuri fără depunere disponibile și asigurând o intrare fără riscuri în lumea jocurilor de noroc online. Navigarea pe https://smartbonus.at/casino-bonus-ohne-einzahlung/ deschide ușa către o lume în care fiecare bonus fără depunere este un semn de încredere din partea cazinoului față de jucător. Angajamentul site-ului față de transparență și satisfacția jucătorilor este evident în procesul de selecție. Fiecare bonus listat provine de la un cazinou care a fost verificat temeinic pentru securitate, corectitudine și experiența utilizatorului. Această abordare meticuloasă asigură faptul că jucătorii își pot satisface pasiunea pentru jocuri de noroc cu încredere, știind că se angajează cu oferte care se remarcă cu adevărat în ceea ce privește valoarea și credibilitatea. Smartbonus.at înțelege farmecul bonusurilor fără depunere și se străduiește să facă aceste oferte accesibile și ușor de înțeles. Platforma nu doar listează bonusurile, ci oferă o cale clară de înțelegere a termenilor și condițiilor, deblocând potențialul din fiecare ofertă. Fie că ești un jucător experimentat sau nou pe scena cazinourilor online, smartbonus.at este partenerul tău de încredere, ghidându-te către cele mai valoroase bonusuri de cazinou fără depunere, unde emoția jocului se întâlnește cu bucuria explorării fără riscuri. Lasă smartbonus.at să te ghideze în această călătorie incitantă, în care fiecare bonus este un pas spre o experiență de cazinou potențial plină de satisfacții.

 

 

 
Erobu Eu Design Joomla Import Export Mass Article based on Excel Parfumulmov 88x31